Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι και επίσημα πλέον το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων διαθέτει το δικό του Παιδοδιαβητολογικό Ιατρείο όπως προβλέπεται και στο σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20230200040).

Το Παιδοδιαβητολογικό Ιατρείο στα Χανιά ήταν πάγιο αίτημα, και συνεχείς επιδίωξη του συλλόγου μας για σειρά ετών, καθώς θα εξυπηρετεί παιδιά με διαβήτη τύπου 1 στην Δυτική Κρήτη.

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Νεανικού Διαβήτη, ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς που βοήθησαν στην δημιουργία του και ειδικά την υπεύθυνη ιατρό ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ Επιμελήτρια Α’ Παιδιατρικής, τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων κ Γεώργιο Μπέα καθώς και τον πρόεδρο της ΕΛΟΔΙ κ Συκιὼτη Δημήτριο για τις προσπάθειες τους ώς προς την θεσμοθέτηση του ιατρείου.

Για ραντεβού στο ιατρείο μπορείτε να απευθύνεστε στην σελίδα: https://e-services.chaniahospital.gr/e-Rantevou/officesInfoPublic.php , η στο 2821022278 ή με e-mail: στο paidodiabchania@gmail.com