Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Aθλητισμού, όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν Μ.Δ. με την κατηγορία των Σοβαρών Παθήσεων  μπορούν να εισαχθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr , για να πληροφορηθούν για την εγκυρότητα ή απόρριψη του Μ.Δ τους και των σχετικών δικαιολογητικών  που συνόδευαν αυτό.

Οι υποψήφιοι των οποίων το μηχανογραφικό δελτίο έγινε δεκτό, οφείλουν να ελέγξουν την ορθότητα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός, Έτος γέννησης ΑΔΤ) και του βαθμού απολυτηρίου, που έχουν καταχωρισθεί στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο. Ειδικά οι απόφοιτοι 2023 παρακαλούμε να ελέγξουν προσεκτικά το βαθμό απολυτηρίου τους, εφόσον αυτός αντλήθηκε από το Πληροφοριακό Σύστημα του myschool και δεν είχε επισυναφθεί στο φάκελο με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τον τρόπο εισαγωγής στο Π.Σ. θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.minedu.gov.gr/news/55991-20-07-23-ypopsifioi-me-sovares-pathiseis.

Αν κατά τον έλεγχο των ανωτέρω στοιχείων διαπιστώσετε κάποια αστοχία ή λανθασμένο στοιχείο παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με τα τηλ που αναγράφονται στην εφαρμογή καθώς και στο 2103443079.