preloader

Blog

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ (ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ 18/2/2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ 18/2/2024

Πρόγραμμα εκδρομής ΠΑΣΥΝΕΔ 8.45 Μαζευόμαστε στο χώρο πάρκινγκ του Envie, απέναντι από το Talos Plaza 9.00 Αναχωρούμε για Μαργαρίτες – Ελεύθερνα Επισκεπτόμαστε το μουσείο της Ελεύθερνας (δραστηριότητα προαιρετική, κόστος εισιτηρίου 3€ για ενήλικες άνω των 25 ετών – μέγιστος αριθμός επισκεπτών 35-40 – πιθανότητα δημιουργίας 2 ομάδων εάν οι συμμετοχές.

Δελτίο Τύπου 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ Είκοσι δύο παιδιά ή νεαρά άτομα στην Κρήτη εμφανίζουν κάθε χρόνο Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, τον λεγόμενο νεανικό διαβήτη. Από εκεί και πέρα θα ζήσουν μαζί του σε όλη τους τη ζωή. Θα τον φέρουν είτε σαν αβάστακτο βάρος στην καθημερινότητα και.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ 2023

Την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, είναι η Παγκόσμια ημέρα για το Διαβήτη. Μέλη του Συλλόγου μας μαζί με διδάσκοντες και μαθητές του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου θα είναι στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο και θα πραγματοποιούν μετρήσεις γλυκόζης αίματος, πίεσης και οξυγόνου με την παρουσία γιατρού για σχετική συμβουλευτική. Θα συναντήσουν.

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Σακχαρώδη Διαβήτη της ΕΛΟΔΙ

 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Σακχαρώδη Διαβήτη της ΕΛΟΔΙ Η ΕΛΟΔΙ διοργανώνει την Παρασκευή, 24 και το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα. Το συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη όλων των Συλλόγων της χώρας για το διαβήτη. Η.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Σ.Δ.1 ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Σ.Δ.1 ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ

O ΠΑΣΥΝΕΔ οργανώνει το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023, στην αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης» του Δημοτικού Κτιρίου της οδού Ανδρόγεω, από τις 9.30 έως τις 15.30, ημερίδα ενημέρωσης σχολικών νοσηλευτών και επισκεπτών υγείας για τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Η ημερίδα θα προσπαθήσουμε να μεταδίδεται και διαδικτυακά (live streaming) ώστε να μπορούν.

Εθελοντική αιμοδοσία ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ στην πλατεία Ελευθερίας

Εθελοντική αιμοδοσία ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ στην πλατεία Ελευθερίας

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ σε συνεργασία με τον ΣΥ.ΦΑ.Κ. διοργανώνει το Σάββατο 9/9/23, εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας απο της 10:00 π.μ. μέχρι της 14:00 μ.μ. . Αφιερώνοντας λίγα λεπτά απο τον χρόνο μας, δίνουμε ζωή σε συνανθρώπους μας! Παράλληλα, για όσους επιθυμούν, θα γίνεται και λήψη δειγμάτων για εθελοντές δότες μυελού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ Μ.Δ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ Μ.Δ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Aθλητισμού, όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν Μ.Δ. με την κατηγορία των Σοβαρών Παθήσεων  μπορούν να εισαχθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr , για να πληροφορηθούν για την εγκυρότητα ή απόρριψη του Μ.Δ τους και των σχετικών δικαιολογητικών  που συνόδευαν αυτό. Οι.

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις από την Πέμπτη 18 Μαΐου μέχρι και Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις από την Πέμπτη 18 Μαΐου μέχρι και Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω Διαδικτύου, Μηχανογραφικό Δελτίο με τις προτιμήσεις Τμημάτων και Σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, από την Πέμπτη.

Κλείνει το μοναδικό Διαβητολογικό Κέντρο στην Κρήτη

Κλείνει το μοναδικό Διαβητολογικό Κέντρο στην Κρήτη

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη (ΠΑΣΥΝΕΔ) με ιδιαίτερη έκπληξη, προβληματισμό και αγανάκτηση πληροφορήθηκε για την έκδοση του ΦΕΚ 3029 (8.5.2023), σύμφωνα με το οποίο το Διαβητολογικό Κέντρο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, το μοναδικό Κέντρο εκπαίδευσης των ιατρών στο γνωστικό αντικείμενο του Σακχαρώδη Διαβήτη στην Κρήτη, καταργείται από Κέντρο.

Κατηγορίες

Popular Tags

5% Eγκύκλιος για την εισαγωγή φοιτητών με το 5% Eγκύκλιος για την υποβολή μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις Eκλογές για νέο Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Παντεσπάνιους κι εγώ» Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφησή αναλώσιμων αντλιών έγχυσης ινσουλίνης. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 Αναρτήθηκε σήμερα η εγκύκλιος για την εισαγωγή υποψηφίων με διαβήτη (5%) Εκδήλωση του Παγκρήτιου Συλλόγου για το Νεανικό Διαβήτη στο Ηράκλειο Εκδηλώσεις ΠΑΣΙΝΕΔ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη στο Ηράκλειο Εκδηλώσεις παγκόσμιας ημέρας διαβήτη στο Ηράκλειο Εκδρομή ΠΑΣΥΝΕΔ στο Λασίθι Εκδρομή ΠΑΣΥΝΕΔ στο φαράγγι της Υμβρου Εκδρομή στο Μπαλί 21 Ιουνίου 15 και συνέδριο ΕΛΟΔΙ 10 Οκτωβρη Εκδρομή του Παγκρήτιου Συλλόγου για το Νεανικό Διαβήτη στο φαράγγι του Πατσού στο Ρέθυμνο Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) Επανέλεγχος δικαιολογητικών προνοιακών επιδομάτων στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης Επιστημονική Εκδήλωση για τον Διαβήτη στο Ηράκλειο Επιτυχημένος ο αγώνας δρόμου για τον διαβήτη στο Ηράκλειο Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη Ημερίδα Διαβήτη Παγκρήτιου Συλλόγου Νεανικού Διαβήτη και εκλογή νέου Δ.Σ 2016 Ημερίδα για το Διαβήτη στον Πολυχώρο του δήμου Ηρακλείου Ημερίδες για το Διαβήτη Κατασκήνωση για παιδιά με Διαβήτη στο Ηράκλειο Κατασκήνωση νέων με σακχαρώδη διαβήτη στη Σλοβενία τον Ιούλιο (IDF Europe Youth Camp) Με απόλυτη επιτυχία έγινε η εκδρομή του ΠΑΣΥΝΕΔ Μελέτη IDF Europe για φάρμακα και αναλώσιμα διαβήτη.. Μεταγραφή φοιτητών με διαβήτη για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 Νέα διάταξη για τις μετεγγραφές φοιτητών κατηγορίας του 5% Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Νεανικού Διαβήτη σας προσκαλεί στον ανοικτό αγώνα πόλης Run Greece στο Ηράκλειο ΠΑΣΥΝΕΔ Παγκρήτιος Σύλλογος για το νεανικό διαβήτη Πεζοπορία νέων με διαβήτη στο φαράγγι της Σαμαριάς Στήριξη μαθητών (με διαβήτη) από Σχολικό Νοσηλευτή για το Διδακτικό Έτος 2015-2016 Συλλογή αναλωσίμων για κάλυψη αναγκών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων Σχολικών Νοσηλευτών Το ημερολόγιο ενός παιδιού Το τεχνητό πάγκρεας λειτουργεί! ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από διαβήτη για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2012 σε ποσοστό 5% ΦΕΚ Φωταγώγηση του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη με Σακχαρώδη Διαβήτη παιδοδιαβιτολογικό ιατρείο σε ποσοστό 5% έτους 2015