παιδικός διαβήτηςΤην Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στις 10:30 το πρωί, θα πραγματοποιήθεί ημερίδα για το Διαβήτη  στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (οδός Νικολάου Πλαστήρα )  με θέμα: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΣΑΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ Ι  που οργανώνει ο  Σύλλογος ΠΑΔΥΝΕΔ σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Ιατρείο του Βενιζέλειου  και το Παιδοδιαβητολογικό του ΠΑΓΝΗ. Διαβάστε την επιστολή του Συλλόγου:

Αγαπητά Μέλη και φίλοι  
Σας ενημερώνουμε ότι συμπληρώθηκαν  2 χρόνια από  την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε  να ενημερωθούμε για κάθε νέο στο χώρο του διαβήτη, να ανταλλάξουμε γνώμες, να συζητήσουμε  τα προβλήματα που ο καθένας μας  αντιμετωπίζει και να εκλέξουμε το νέο Δ.Σ.   
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στις 10:30 το πρωί, μετά την ημερίδα που οργανώνει ο  Σύλλογος σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Ιατρείο του Βενιζέλειου  και το Παιδοδιαβητολογικό του ΠΑΓΝΗ  διοργανώνουν  Ημερίδα  για το Διαβήτη  στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (οδός Νικολάου Πλαστήρα )  με θέμα:
 « ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΣΑΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ Ι »
 Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Πατσάκη Γιάννη, στα τηλέφωνα 2810312501 – 6973500783 ή με την κα Μαυρίδου-Μπουμάκη Μαριάννα  στο τηλέφωνο 6973409526   ή με τη κα Λούβαρη Βάσω 6972307627 για να δηλώσετε πόσα άτομα θα έρθετε μέχρι την Δευτέρα 28 Μαρτίου. Όποιος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο, να επικοινωνήσει επίσης με τα παραπάνω Μέλη του ΔΣ ώστε να εκτυπώσουμε το ψηφοδέλτιο. Ελπίζουμε να υπάρχει  ενδιαφέρον για ανανέωση του  ΔΣ καθώς καλό θα ήταν να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι και να συνεισφέρουν ενεργά με νέες ιδέες στους σκοπούς τους συλλόγου μας.  Επίσης  να ενημερώσει ο καθένας τους γνωστούς του και να τους παρακινήσει να έρθουν γιατί κάποιοι έχουν αλλάξει διεύθυνση και παραπονούνται   ότι δεν το έμαθαν. Ο Σύλλογος προτίθεται να έχει νηπιαγωγό για την απασχόληση μικρών παιδιών καθώς και τη μεταφορά από Χανιά – Ρέθυμνο  με λεωφορείο αν ενημερωθεί έγκαιρα το ΔΣ .
Αξίζει να αναφέρουμε:
1) Ο σύλλογος δημιουργήθηκε, για να βοηθά  τα μέλη του σε θέματα που σχετίζονται με τον διαβήτη, να προβάλει τα προβλήματα μας στα αρμόδια όργανα του κράτους (Υπουργεία,  Δήμος,  Ταμεία, Πρόνοια ).
2) Καταβάλλονται προσπάθειες για ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου με χορηγίες  εταιριών μέσω εκδηλώσεων που γίνονται. Για να μπορεί να γίνεται αυτό όμως απαιτείται τουλάχιστον η προσέλευση των μελών του συλλόγου στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, όπως καταλαβαίνετε δε θα συνεχιστούν οι χορηγίες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου μας. Παρακαλούμε λοιπόν θερμά για την συμμετοχή όλων στις εκδηλώσεις και στις εκλογές του συλλόγου
3) Στην ιστοσελίδα του συλλόγου, http://pasined.gr, έχει αναρτηθεί δημοσκόπηση σχετικά με το αν θέλετε να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου με επιστολή ή ηλεκτρονικά (για μεγαλύτερη αμεσότητα και οικονομία). Παρακαλούμε ψηφίστε για την επιλογή σας (δεν απαιτείται εγγραφή και η ψήφος σας είναι ανώνυμη).
4) Παρακαλούμε πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας : http://pasined.gr/index.php/en/component/users/?view=registration ) ώστε να έχουμε το mail σας και να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά τα νέα μας.
5) Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας ή θέλετε να διαγραφείτε από το αρχείο του Συλλόγου, παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα. Δεν έχει νόημα να έχουμε 250 μέλη εκ των οποίων τα ενεργά να είναι ελάχιστα.
6) Παρακαλώ στείλτε μας στο e-mail: info@pasined.gr τις ιδέες σας για μελλοντικές εκδηλώσεις – δράσεις που θα θέλατε να πραγματοποιηθούν από τον Σύλλογο μας.
       Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Medtronic Hellas S.A., της  Ascensia Diabetes Care και της Novo Nordisk Ελλάς τους οποίους και ευχαριστούμε .
     Θα παρακαλούσαμε τη συμμετοχή όλων . Ενημερώστε και όσους γνωρίζετε που πάσχουν από Διαβήτη να εγγραφούν στο Σύλλογο και να έρθουν στις Εκδηλώσεις που οργανώνει.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

παιδικός διαβήτης