Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΛΟΔΙ καθώς και στην διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για την ορθολογική απόφαση που πήραν και διόρθωση της αδικίας που μας είχε επιβληθεί. Δεν θα πληρώνουμε πλέον συμμετοχή στις ταινίες μέτρησης! Αναλυτικότερα από την ανακοίνωση της ΕΛΟΔΙ:

Όταν την πρώτη φορά πετύχαμε τον διπλασιασμό των ταινιών μέτρησης του Ο.Π.Α.Δ., γράψαμε: σταθμός στην ιστορία του Ο.Π.Α.Δ. για τον Διαβήτη.

Τώρα μετά την επίτευξη του στόχου μας 0% συμμετοχή στις ταινίες μέτρησης, μπορούμε να πούμε: αφετηρία.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ για μια επιτέλους σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση του ατόμου με Διαβήτη, για μια αξιοπρεπή και σίγουρη πορεία προς το μέλλον με σωστές μετρήσεις (πρέπουσες και αναγκαίες) και χωρίς επιπλοκές.

Αξίζει να ευχαριστήσουμε τον σκληρό αλλά πολύ δίκαιο διαπραγματευτή με πλήρη ενημέρωση και γνώση του προβλήματος κ. Κυριάκο Σουλιώτη, αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους συνεργάτες του κ. Σουλιώτη, τόσο στον ΟΠΑΔ όσο και στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., και ιδιαίτερα τον κ. Θάνο Σακοράφα.

Η διαπραγμάτευση ήταν σκληρή, αλλά επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά, η τακτική της Ομοσπονδίας μας να προσπαθεί με σωστά επιχειρήματα και διάλογο, για την πραγματοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της, συναισθανόμενη τα προβλήματα των πασχόντων αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την δημοσιονομική συγκυρία που διανύει η χώρα.

Διαβάστε εδώ το υπ’αριθμόν 1233 Φύλλο της Κυβερνήσεως του Εθνικού Τυπογραφείου και ειδικά τις σελίδες 19667 (πρώτη), 19672 , 19673, 19697 (τελευταία) με όλη τη σχετική νομολογία.

Δημήτρης Συκιώτης
Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.ΔΙ.