Αγαπητά Μέλη και Φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι:
    Άρχισε να λειτουργεί η ιστοσελίδα του Συλλόγου μας  www.pasined.gr και θέλουμε να την επισκέπτεστε συχνά για να υπάρχει πιο άμεση ενημέρωση όλων μας. Η ιστοσελίδα στήθηκε από το μέλος του ΔΣ κ. Νίκο Βερίγο τον οποίο και ευχαριστούμε.
    Στα Χανιά οργανώνει το ΕΚΕΔΙ Ημερίδες για το Διαβήτη στο ξενοδοχείο Grecotel Kalliston περιοχή Αγίων Αποστόλων, το Σάββατο 14 Ιουλίου για Γιατρούς και την Κυριακή 15 Ιουλίου, ώρες 11:00 – 14:00, για το κοινό. Στις εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με τη συνδρομή του Δήμου Χανίων και τη συνεργασία του Ροταριανού Ομίλου Χανίων, θα συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες που θα ενημερώσουν τόσο το ιατρικό, όσο και το γενικό κοινό για όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από το σακχαρώδη διαβήτη και το μήνυμα αισιοδοξίας που προκύπτει από τη μάχη για την αντιμετώπισή του.

Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Grecotel Kalliston, θα διενεργούνται  δωρεάν μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00, καθώς και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 στις 10:00 – 14:00, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης.
    Στο Ηράκλειο η Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) της οποίας ο Σύλλογος μας είναι μέλλος   και η Κάρτα Προνομίων Διαβήτη στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το σακχαρώδη διαβήτη, διοργανώνουν εκδηλώσεις στις 20 Ιουλίου στο χώρο του Odeon Talos Plaza με το παρακάτω πρόγραμμα:   
10-15.00 Eνημέρωση για τον διαβήτη και την κάρτα προνομίων
15.00-17.00 Στην αίθουσα 1 του Odeon Talos Plaza θα μιλήσουν οι γιατροί και δημόσιοι φορείς για τον διαβήτη,  συντονίζει η δημοσιογράφος Υγείας Εύα Ντελιδάκη
18.00-20.00 Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Τalos Plaza θα γίνει συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό και το συγκρότημα του
Καλό θα ήταν να συμμετέχουμε όλοι τόσο για τη δική μας ενημέρωση όσο και για την προβολή του Συλλόγου μας.   

Το Δ. Σ. του Συλλόγου