Αγαπητά Μέλη και Φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι συμπληρώνονται 2 χρόνια από την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου , πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε να ποιούμε ένα κρασί, να ανταλλάξουμε γνώμες και να συζητήσουμε τα προβλήματα που ο καθένας μας αντιμετωπίζει .
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 23 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή στην Ταβέρνα ΡΑΕΤΙ Ολυμπιονικών 37 2810 263194, όπισθεν Σ/Μ Χαλκιαδάκη Τέρμα Θερίσου , στις 11:30 το πρωί.

Θα ακολουθήσει γεύμα. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ με πλήρες μενού. Τα μέλη που είναι ταμιακά εντάξει για το 2014 δικαιούνται Δύο (2) δωρεάν προσκλήσεις. Η δεύτερη πρόσκληση είναι χορηγία από τη εταιρεία MED TRUST AE, εταιρεία με μετρητές και άλλα υλικά για άτομα με διαβήτη, ενημερωτικό θα παραλάβετε τις επόμενες ημέρες. Καλό θα είναι να ενημερώσει ο καθένας τους γνωστούς του και να τους παρακινήσει να έρθουν γιατί κάποιοι έχουν αλλάξει διεύθυνση και παραπονούνται ότι δεν το έμαθαν.
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Πατσάκη Γιάννη, στα τηλέφωνα 2810312501 – 6973500783 ή με την κα Μαυρίδου-Μπουμάκη Μαριάννα στο τηλέφωνο 6973409526 ή με τη κα Λούβαρη Βάσω 6972307627 για να δηλώσετε πόσα άτομα θα έρθετε μέχρι την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου .
Όποιος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο, να επικοινωνήσει επίσης με τα παραπάνω Μέλη του ΔΣ ώστε να εκτυπώσουμε το ψηφοδέλτιο. Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας στο νέο ΔΣ καθώς καλό θα ήταν να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι και να συνεισφέρουν ενεργά με νέες ιδέες στους σκοπούς τους συλλόγου μας.

Αξίζει να αναφέρουμε:

1) Ο σύλλογος δημιουργήθηκε, για να βοηθά σε θέματα που σχετίζονται με τον διαβήτη, να προβάλει τα προβλήματα μας στα αρμόδια όργανα του κράτους
( Υπουργεία, Δήμος, Ταμεία, Πρόνοια ) και για να μπορεί να γίνει αυτό,
θα πρέπει να συνδράμουμε όλοι στις εκδηλώσεις του καθώς και στο Δ.Σ. Ενεργά.
2) Καταβάλλονται προσπάθειες για ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου με χορηγίες εταιριών μέσω εκδηλώσεων που γίνονται. Για να μπορεί να γίνεται αυτό όμως απαιτείται τουλάχιστον η προσέλευση των μελών του συλλόγου στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, όπως καταλαβαίνετε δε θα συνεχιστούν οι χορηγίες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου μας και δεν θα υπάρχει η προσέλευση του επιστημονικού προσωπικού που προσκαλούμε. Παρακαλούμε λοιπόν θερμά για την συμμετοχή όλων στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
3) Στην ιστοσελίδα του συλλόγου, http://pasined.gr , έχει αναρτηθεί δημοσκόπηση σχετικά με το αν θέλετε να λαμβάνετε τα νέα του συλλόγου με επιστολή ή ηλεκτρονικά (για μεγαλύτερη αμεσότητα και οικονομία). Παρακαλούμε ψηφίστε για την επιλογή σας (δεν απαιτείται εγγραφή και η ψήφος σας είναι ανώνυμη).
4) Παρακαλούμε πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας : http://pasined.gr/index.php/en/component/users/?view=registration)
ώστε να έχουμε το email σας και να μπορούμε να σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά τα νέα μας.
5) Στο ταμείο του συλλόγου μας, καθώς και της ΕΛΟΔΙ, υπάρχει αδιάθετο κονδύλιο (που έχει συγκεντρωθεί από τις εκδηλώσεις μας) για την ενίσχυση οικογενειών που είναι άνεργοι ή ανασφάλιστοι και χρειάζονται βοήθεια (οικονομική ή σε αναλώσιμα για τον διαβήτη). Παρακαλώ ενημερώστε το Δ.Σ του συλλόγου, σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια (η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική).
6) Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας ή θέλετε να διαγραφείτε από το αρχείο του Συλλόγου , παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα. Δεν έχει νόημα να έχουμε 250 μέλη εκ των οποίων τα 50 να είναι ενεργά..
7) Παρακαλώ στείλτε μας στο email: info@pasined.gr τις ιδέες σας για μελλοντικές εκδηλώσεις – δράσεις που θα θέλατε να πραγματοποιηθούν από τον Σύλλογο μας.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου